Noord Amerika Cruises

cruise noord amerika Noord Amerika cruises naar New York of Florida.
Bekijk de cruises

Zuid Amerika Cruises

cruise zuid amerika Zuid amerika heeft u veel diversiteit te bieden.
Bekijk de cruises

Hawaii Cruises

cruise hawaii Zon, strand, paradise, dat zijn de cruises naar Hawaii.
Bekijk de cruises

Caribbean Cruises

cruise caribbean Heerlijk ontspannen in de Caribbean.
Bekijk de cruises

Alaska Cruises

cruise alaska Alaska, wat een fantastische wonderschone natuur!
Bekijk de cruises

Cruise Zuid-Amerika

Cruise Zuid-Amerika: Avontuur, bezienswaardigheden en een uitgebreid scala aan culturen en contrasten, een Cruise naar Zuid-Amerika heeft het allemaal!

cruise zuid amerika Voor de reizigers op zoek naar ruige natuurlijke schoonheid, kosmopolitische steden en inheemse culturen, is een cruise naar Zuid-Amerika een ware openbaring.

Een cruise Zuid-Amerika bestrijkt een enorm scala aan geografie, van Braziliaanse jungle naar winderige rotsachtige kusten. Daarnaast omvat een cruise naar Zuid-Amerika eveneens verschillende kosmopolitische steden, natuurlijke wonderen, en een swingend nachtleven.

Zie de hoogste waterval van de wereld in Venezuela, neem een tangoles in Buenos Aires, bezoek de Falkland-eilanden, ervaar de Amazone, zie de pinguïns in de buurt van het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika en treed in de voetsporen van beroemde ontdekkingsreizigers rond Kaap Hoorn.

Met bezoeken aan de havens van o.a. Chili, Argentinië, Brazilië is dit een cruise voor reizigers met een voorliefde voor avontuur. Zuid-Amerika is een levendig land met hartstochtelijke ritmes en extreme contrasten.