Noord Amerika Cruises

cruise noord amerika Noord Amerika cruises naar New York of Florida.
Bekijk de cruises

Zuid Amerika Cruises

cruise zuid amerika Zuid amerika heeft u veel diversiteit te bieden.
Bekijk de cruises

Hawaii Cruises

cruise hawaii Zon, strand, paradise, dat zijn de cruises naar Hawaii.
Bekijk de cruises

Caribbean Cruises

cruise caribbean Heerlijk ontspannen in de Caribbean.
Bekijk de cruises

Alaska Cruises

cruise alaska Alaska, wat een fantastische wonderschone natuur!
Bekijk de cruises

Cruise Noord-Amerika

De diversiteit van Noord-Amerika maakt het een van de meest intrigerende continenten in de wereld. Van de verfijning van Halifax tot de zandstranden van San Francisco, een cruise met CruiseAmerika.nl rond Noord-Amerika biedt u de vakantie van uw leven.

cruise noord amerika Gezien de gigantische omvang van Noord-Amerika beperken de meeste cruises zich geografisch tot een keuze van: New-England, Canada, de Oostkust of de Westkust en Hawai.

Ondanks het feit dat u hetzelfde land bezoekt, biedt elk van deze Noord-Amerikaanse cruises erg verschillende vakantie ervaring. Een cruise naar de East Coast verkent architectonische en culturele juweeltjes zoals Philadelphia, gevuld met moderne kunst galeries en botanische tuinen. Tevens zult u een kans krijgen om te wandelen langs de boulevard van Charleston met de vele bomen, door de historische wijk van Savannah en langs de rivier.

New England en Canada zijn ook erg populaire cruise bestemmingen. U bezoekt Boston wat een van de de meest Europese steden is van Amerika, waar u het spectaculaire landschap van New England zult ervaren, voordat de cruise verdergaat naar Canada. Van de herkenbare ambiance van Montreal met zijn pleinen en cafes, naar de geraffineerde verfijning van Halifax, zijn New England en Canada samen een mix van cultuur en spectaculaire landschappen.

Kies voor de West Coast en Hawaii wanneer u op zoek bent naar een iets warmer vakantie ervaring. De cruise zal stoppen uit bij vele van de meest iconische steden in Californië, waarna de cruise zijn weg zal vervolgen over de Stille Oceaan naar de vulkanische eilanden van Hawaï.

Dus wanneer u op zoek bent naar een zonovergoten tussenstop in San Francisco, een artistieke tour in Philadelphia of een kopje koffie in een van de vele geraffineerde cafés van Montreal, een cruise naar Noord-Amerika neemt u graag mee.
 

Cruise Aanbiedingen Amerika

Los Angeles, Panamakanaal & Miami Cruise

Zeecruise vanuit Los Angeles via Mexico, Costa Rica, Panama en Colombia naar Miami. Met hotelovernachtingen in Los Angeles en Miami!
Bekijk deze aanbieding.

Super Amerika cruise - Met de Majesty of the Seas

Een heerlijke cruise vanuit Florida naar de Bahama's.
Bekijk deze aanbieding.

Cruise van Miami naar New York

Zeecruise per Norwegian Jewel vanuit Miami naar New York, via o.a. Cozumel, Belize, Aruba, Curaçao en Tortola.
Bekijk deze aanbieding.

Zeecruise van Big Ben naar Big Apple

Zeecruise per gloednieuw Norwegian Epic van Londen naar New York o.b.v. Freestyle Cruising + 3 overnachtingen in 4-sterren hotel.
Bekijk deze aanbieding.