Noord Amerika Cruises

cruise noord amerika Noord Amerika cruises naar New York of Florida.
Bekijk de cruises

Zuid Amerika Cruises

cruise zuid amerika Zuid amerika heeft u veel diversiteit te bieden.
Bekijk de cruises

Hawaii Cruises

cruise hawaii Zon, strand, paradise, dat zijn de cruises naar Hawaii.
Bekijk de cruises

Caribbean Cruises

cruise caribbean Heerlijk ontspannen in de Caribbean.
Bekijk de cruises

Alaska Cruises

cruise alaska Alaska, wat een fantastische wonderschone natuur!
Bekijk de cruises

Cruise Hawaii

Cruise Hawaii: Kom aan boord en ervaar de wonderen van Hawaï op een ongelooflijke cruise vakantie naar Hawaii.

cruise hawaii Bezoek de Hawaïaanse eilanden met een Cruise Hawaii en geniet van luxe dagen op zee. Op meer dan 3000 kilometer van het dichtstbijzijnde grote continent, behoren de Hawaïaanse eilanden tot de meest geïsoleerde groep eilanden van de wereld. Met hagelwitte stranden, tropische zonsondergangen, Polynesische Luau's, gloeiende vulkanen bevat een Cruise Hawaii voor ieder wat wils.

Met een rijkdom aan tropische schoonheid, chique boetieks en galerijen, vriendelijke en gastvrije mensen die erg trots zijn op hun erfgoed en cultuur, is Hawaii een cruise bestemming om keer op keer te beleven. Ga mee op een betaalbare Cruise naar Hawaii en beleef een ultiem "eiland-hop” avontuur. Cruise van het ene tropische Hawaiiaanse eiland naar het andere, en ervaar het beste van wat de eilanden te bieden hebben.

Kauai
Kauai wordt ook wel het "tuin eiland" genoemd, door het vele groen. Kauai is een weelderig, grotendeels onontgonnen paradijs. Ga snorkelen in de prachtige turkooizen wateren of verken de regenwouden waar Jurassic Park werd opgenomen.

Hawaii
Hawaii is het grootste eiland van alle eilanden en kent een weelderige landschap van ruige vulkanen, watervallen en regenwoud. Het is de thuisbasis van het Volcanoes National Park met dampende kraters en geharde lava-rivieren.

Oahu
Oahu is het meest dichtstbevolkte en beroemde eiland van Hawaii en is bekend om haar winkels, voedsel, mooie stranden, en adembenemende uitzichten. Bekijk de de surfers aan de North Shore of bezoek de Diamond Head krater in Waikiki.

Maui
Maui is het op een na grootste Hawaïaanse eiland en staat bekend om zijn vele stranden, regenwouden, watervallen, eucalyptus bosjes, en unieke veeboerderijen. Vergeet niet het uitzicht vanaf Haleakala -de grootste slapende vulkaan ter wereld- te ervaren.

Cruise Amerika maakt elke Cruise naar Hawaii een unieke en onvergetelijke ervaring.
 

Cruise aanbiedingen Hawaii

Hawaii Cruise - MS Pride of America

Zeecruise per 4-sterren schip inclusief ontbijt, lunch en diner langs de eilanden van Hawaii met heerlijke stranddagen in Waikiki Beach / Honolulu.
Bekijk deze aanbieding.