Noord Amerika Cruises

cruise noord amerika Noord Amerika cruises naar New York of Florida.
Bekijk de cruises

Zuid Amerika Cruises

cruise zuid amerika Zuid amerika heeft u veel diversiteit te bieden.
Bekijk de cruises

Hawaii Cruises

cruise hawaii Zon, strand, paradise, dat zijn de cruises naar Hawaii.
Bekijk de cruises

Caribbean Cruises

cruise caribbean Heerlijk ontspannen in de Caribbean.
Bekijk de cruises

Alaska Cruises

cruise alaska Alaska, wat een fantastische wonderschone natuur!
Bekijk de cruises

Cruise Alaska

Cruise Alaska: Adembenemend. Betoverend.

cruise alaska Met bijna 55,000 kilometer aan kustlijn, is een cruise de beste manier om Alaska te ontdekken en van dit grote land te genieten. Cruises naar Alaska blijven een van de meest populaire manieren om de grootsheid en schoonheid van Alaska te ervaren.

Alaska is niet te vergelijken met enige andere plaats ter wereld. De gletsjers van Alaska met hun gigantische omvang en unieke geluid zijn een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden ter wereld. Daarnaast biedt Alaska een grote verscheidenheid aan wild. Afhankelijk van de tijd van het jaar, is er kans op het zien van een op zalm vissende grizzly beer, een groep bultruggen die naar het zuiden trekken en/of een kudde wilde caibou herten. Met een cruise naar Alaska zult u Alaska pas echt ervaren! Rondom de kustlijn van Alaska zijn diverse gemeenschappen -gelegen tussen de gletsjers en bossen- die nog leven volgens hun eeuwenoude cultuur en tradities.

Waarom combineert u uw Cruise naar Alaska niet met een vakantie naar Canada?
Bezoek Toronto en de Niagara Falls. Ervaar Banff, Jasper en Lake Louise, om te eindigen in het spectaculaire Vancouver. Ervaar de Rocky Mountains met de Rocky Mountaineer. De trein doorkruist de Rocky mountains en komt op plekken waar alleen de trein kan komen. Beleef het fantastische bergland met besneeuwde toppen, oneindige bossen en diepe kloven als een ware ontdekkingsreiziger.

Wat u ook zoekt in uw cruise vakantie, Cruise Amerika heeft de juiste Alaska cruises voor u. Wij bieden een aantal cruises naar Alaska op de website. Cruise Amerika kijkt uit naar het plannen en boeken van uw volgende cruise vakantue naar Alaska! Bekijk onze Alaska Cruises direct.
 

Cruise aanbiedingen Alaska

Gletsjers van Alaska - Met de Norwegian Star

Zeecruise per 4-sterren-plus Norwegian Star naar o.a. de Inside Passage, Ketchikan, Juneau, Skagway en Prince Rupert incl. 2 nachten in Seattle.
Bekijk deze aanbieding.